Restaurant Fabuleux | Menukaart
17
page-template-default,page,page-id-17,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Menukaart

Aperitief happen

pastrami van shortrib                                                                                                                                 8,50

Gillardeau oesters nr. 3 per stuk                                                                                                              4,50

Menu’s

Verrassingsmenu 3-gangen                                                                                                                      42,50

Verrassingsmenu 4-gangen                                                                                                                      51,00

Verrassingsmenu 5-gangen                                                                                                                      61,00

Verrassingsmenu 6-gangen                                                                                                                      70,00

Verrassingsmenu 7-gangen                                                                                                                      78,00

Lunchmenu 2-gangen
met koffie en zoetigheden                                                                                                                        32,50

speciale wensen in de menu’s zijn altijd bespreekbaar
als u in plaats van een dessert kaas wilt, betaalt u 5 euro extra

de menu’s zijn uitsluitend per tafel te bestellen
voor de lunch zijn wij elke woensdag, donderdag
en vrijdag geopend van 12:00 uur tot 16:30 uur

 

De voorgerechten

cocktail van kreeft, Hollandse garnaaltjes,                                                                          25,50
Cavaillon meloen en ijsje van crème fraîche

lichtgerookte zalm met gefrituurde zeetong,                                                                       22,50
avocado, saffraan en frisse groenten

makreelfilet met pata negra, mosseltjes,                                                                              19,50
tomaat en quinoa

rundertartaar met spekjes van zwezerik,                                                                              22,50
zure groenten, eigeel en ijsje van mosterd

kwartel en ganzenleverpaté met wortel,                                                                               25,50
gember en brioche

ook vegetarische gerechten worden door onze chefs bereid
wij verzoeken u eventuele allergieën en/of dieetwensen bij de reservering te vermelden

 

De hoofdgerechten

kabeljauwhaas en langoustines met eigen jus                                                                    32,50
verrijkt met kruiden en knoflook

gegrilde tarbot met zomertruffel, truffeljus,                                                                       35,00
raapsteeltjes en cantharellen

zeeduivel en boerenham met spekjes                                                                                   28,50
en saus van aardappel en prei

tamme eendenborst met portsaus,                                                                                       29,50
vijgen en linzen

kalfslende, zwezerik en wang met doperwten                                                                    32,50
en saus van morieljes

 

De nagerechten

3 bollen huisgemaakt ijs                                                                                                         7,50

witte perzik / sabayon / pistache                                                                                         11,00

gebakken stracciatella ijs met kersen…                                                                              11,00

kaasassortiment                                                                                                                      15,00
met stroop en bananenbrood